Monday, July 17, 2006

Mandagslinker

Slik lørdagene fremover skal bli preget av 'TV24' skal mandagene vært en liten linkfest sfor lesehester. Internettet handler mye om kvantitet - ikke kvalitet - og det er best slik: Dermed er det mer kvalitet. Øh, dette virket logisk for meg på en måte.

Anyway, let the link fest begin!

De Belgiske Minimalister
Den kradse realisme og konsekvent superminimalistisk stil gør, at Dardenne-brødrene mildt sagt ikke har bred appel, men både tematisk og stilistisk løber der en rød tråd gennem deres værk, der automatisk leder tankerne i retning af det ofte misbrugte og efterhånden noget udvandede auteur-begreb. Barnet, der netop nu er biografaktuel i Danmark, lægger sig da også i naturlig forlængelse af deres hidtidige, sparsomme, men ubetinget fremragende produktion, men skiller sig dog også ud på enkelte punkter, og ikke kun af det gode.

http://www.indieguitartabs.com/

Sier litt seg selv. Mange kule gitar-tabs her for gitar - og indieinteresserte.

http://aquariumdrunk.blogspot.com/

En meget bra mp3-blogg som tar pulsen på det som skjer innenfor alternativ musikk. Har en meget bra podcast som anbefales sterkt.


Destructing Cinema's Lens: Michael Haneke's 'Caché'


En bra artikkel som har som mål å dekonstruere "Skjult" av Haneke. Jeg har tidligere gitt uttrykk for hvor sterkt jeg beundrer denne filmen, og denne artikkelen er god lesning.

What lies beneath


Og her er Jim Emersons artikkel om filmen.

NEAVE

Herlig link. Herlige spill. Herlig grafikk. Anbefales.

No comments: