Monday, August 07, 2006

Mandagslinker

ale amatørfilmfestival // 2006

Dale amatørfilmfestival er ein festival der du kan delta, der ikkje nødvendigvis kvaliteten på innhaldet skil deg frå dei beste. Der den vanlege mannen i gata plutseleg kan bli superreggisøren han alltid har drømt om å bli!

Årets festival vil finne stad laurdag 5. august kl 17:00 i Trudvang ungdomshus i Dale. Vi har fått inn 16 filmar og vi har eit ca 2-3 timar langt program. Samtidig vil det bli vist lengre filmar, kunstfilmar og filmar som ikkje passar so godt for festivalen i Studio Nova, gamle kommunehuset i Dale. Blandt anna vil vi vise filmane vi laga på Njord sitt havpadle symposium i løpet av det fyrste kurset vårt.


Bergen Filmklubb
Bergen filmklubb og Cinemateket USF er to forskjellige organisasjoner som viser film på regulær basis på to forskjellige steder i Bergen. Bergen filmklubb i Magnus Barfot kinosenter, og Cinemateket USF i sin egen kinosal på kulturhuset USF Verftet. Cinemateket USF og Bergen filmklubb har blant annet kontorfellesskap, utgir felles programkatalog, har felles medlemskort og dessuten personidentisk styre.

Kunsthall No.5

Bergen Kunsthall har gleden av å presentere Ole Jørgen Ness som årets Festspillkunstner. REALMS OF SENTIMENT er produsert spesielt for lokalene i Bergen Kunsthall, og i år er også Galleri No.5 viet Festspillutstillingen.

Copy, Right?
MP3s on this blog are available fora short time and are here for sampling purposes only.

No comments: